Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

41 Χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου (17 Νοεμβρίου 1973)

ΠΟΕ-ΟΤΑ
Εκτελεστικη Επιτροπή

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 1242

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
41 ΧΡΟΝΙΑ (1973-2014) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

41 Χρόνια από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου (17 Νοεμβρίου 1973) τα αιτήματα της νεολαίας, των εργαζομένων και του Ελληνικού λαού για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» είναι και παραμένουν επίκαιρα.

Τα μηνύματα του αντιδικτατορικού αγώνα και της εξέγερσης του Ελληνικού Λαού για την εκδίωξη της ξενόφερτης χούντας των Συνταγματαρχών δεν σταματούν ποτέ… συνεχίζονται ακόμα και σήμερα πιο έντονα παρά ποτέ!!!

Σήμερα η οργή του Ελληνικού λαού πρέπει να γίνει οργανωμένη πάλη και να εκδιώξει τους σύγχρονους κατακτητές της χώρας μας και να ανατρέψει τις πολιτικές των μνημονίων και της τρόικα που έχουν οδηγήσει την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού στην φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην ανεργία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους Συλλόγους-Μέλη της, τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εξέγερσης του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ σε όλη την χώρα και στην Συγκέντρωση-Πορεία τη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στις 4.00 το απόγευμα που θα ξεκινήσει από Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.).


Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
 Θέμης Μπαλασόπουλος                                              Γιάννης Τσούνης