Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2017 
Αριθμ. Πρωτ.: 539 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ… 
ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ!!! 

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της ενάντια στην απόλυση 10.000 «Παρατασιούχων-Συμβασιούχων» μετά και τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Πάνου Σκουρλέτη που δεν αφήνει περιθώρια τακτοποίησης τους, όπως είχε δεσμευτεί επανειλημμένα η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οργανώνουν την μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο, ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ημέρα της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας, έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) στις 10.30 το πρωί. Θα ακολουθήσει Πορεία Διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Η μαζική δυναμική συμμετοχή των ΟΛΩΝ των εργαζομένων στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας από όλη τη χώρα αποτελεί βαρόμετρο για τις εξελίξεις στο κρίσιμο θέμα που αφορά στις θέσεις εργασίας 10.000 «Παρατασιούχων-Συμβασιούχων» και στο μέλλον των ιδίων και των οικογενειών τους. 

Αυτονόητο είναι πως, συνεχίζονται οι αποκλεισμοί των Γκαράζ και αύριο ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017, ημέρα της 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας περιφρουρώντας την μορφή αυτή κινητοποιήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στα γκαράζ των Υπηρεσιών Καθαριότητας των Δήμων. 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία του Συλλαλητηρίου, για το δικαίωμα στην εργασία, για τη διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Απαιτούμε να υλοποιήσει η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. την δέσμευση που είχε αναλάβει για τακτοποίηση των «Παρατασιούχων- Συμβασιούχων» με νομοθετική ρύθμιση. 

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ 
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ 
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΚΑΡΟΛΟΥ 24-ΑΘΗΝΑ 
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ… ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.