Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.: ΠΑΡΟΥΣΙΑ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Δ.Ε.Θ.


Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2017
Αριθμ. Πρωτ.: 731


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Δ.Ε.Θ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), με αφορμή την παρουσία κλιμακίου της Ομοσπονδίας στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.), διοργανώνει σειρά επισκέψεων και παρεμβάσεων για θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πιο συγκεκριμένα:

1.       Την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 4.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο Νομό Θεσσαλονίκης στην αίθουσα της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (Ε.Δ.Ο.Θ.) –Προξένου Κορομηλά 51 - 4ος όροφος.
2.       Την ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 και 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, θα πραγματοποιηθούν από συνδικαλιστικά στελέχη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α περιοδείες, επισκέψεις και συναντήσεις σε χώρους εργασίας της Κεντρικής Μακεδονίας και του Νομού Θεσσαλονίκης, προκειμένου  οι εργαζόμενοι να ενημερωθούν για το πρόγραμμα δράσης και το πλαίσιο αιτημάτων της Ομοσπονδίας, αλλά και να συζητηθούν ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι, καθώς επίσης και να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο η μαζική συμμετοχή τους στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Δ.Ε.Θ.
3.       Το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 6.00 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συμμετέχουν μαζικά στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πεπεισμένοι πως η νεοφιλελεύθερη συνταγή που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην χώρα έχει ως μόνο στόχο την συρίκνωση του Κοινωνικού κράτους και το ξεπούλημα των Δημόσιων Υπηρεσιών στους ιδιώτες. Πολιτική με την οποία διαφωνούν πολιτικά, συνδικαλιστικά και εργασιακά. Αυτό και θα δηλώσουν με την μαζική τους συμμετοχή στο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας της Δ.Ε.Θ.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.