Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Παραποίηση εγγράφου στο Υπουργείο Παιδείας για να περάσει η αξιολόγηση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραποίηση εγγράφου στο Υπουργείο Παιδείας
για να περάσει η αξιολόγηση
Η Κυβέρνηση και η κ. Γεροβασίλη, μπροστά στη νέα απόρριψη της αξιολόγησης, από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο Δημόσιο, μετέρχονται πλέον όλα τα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους.
Από τους εκφοβισμούς, τους εκβιασμούς, τα παρανόμως ανοιχτά εμπιστευτικά πρωτόκολλα, την τρομοκρατία και την ανταπεργία έφτασαν στις παραποιήσεις εγγράφων. Συγκεκριμένα στο Υπουργείο Παιδείας από τα φύλλα αξιολόγησης που μοιράστηκαν, για την αξιολόγηση των προϊσταμένων από τους υφισταμένους τους, λείπει η βαθμολογία 0-40 και οι χαρακτηρισμοί ανεπαρκής, ακατάλληλος. Για ευνόητους, προφανώς λόγους. Είναι πραγματικά πρωτάκουστο να παραποιείται, έτσι χωρίς καμιά ντροπή, δημόσιο έγγραφο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλος από την επιβολή της αξιολόγησης με κάθε τρόπο.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους αυτή την πρωτοφανή ενέργεια και δηλώνει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την περιφρούρηση της απεργίας-αποχής των εργαζομένων στο Δημόσιο.
Ταυτόχρονα δηλώνει πως θα εξαντλήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος της παραποίησης δημόσιου εγγράφου.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.