Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Παναττική Στάση Εργασίας για την υποστήριξη των συμβασιούχων 29.11

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά από συνελεύσεις – συσκέψεις συμβασιούχων του ΟΑΕΔ αλλά και επικουρικών (γιατροί – διοικητικοί κτλ) σε μία σειρά νοσοκομεία, αλλά και τις αποφάσεις πρωτοβάθμιων Σωματείων (Αττικό, Νίκαια, Γεννηματάς, Άγιος Σάββας, Αγλαΐα Κυριακού) σύμφωνα και με τις αποφάσεις της ΠΟΕΔΗΝ, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, ώρα 13:00, στο Υπουργείο Υγείας, κινητοποίηση προκειμένου να αναδειχθεί το ζήτημα της απόλυσης των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ το Φλεβάρη του 2018 αλλά και της απλήρωτης εργασίας των επικουρικών εργαζομένων, όχι μόνο στα Νοσοκομεία αλλά και αλλού π.χ. στους ΟΤΑ.
Την ίδια ημέρα με 24ωρη απεργία κινητοποιούνται οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Πολιτισμού και ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προκηρύσσει παναττική Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας, ώρα 13:00.
Διεκδικούμε:

·        Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους,
·        Καμία απόλυση εργαζομένου,
·        Μαζικές προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία, Αυτοδιοίκηση και σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλύπτει επίσης αντίστοιχες κινητοποιήσεις για την ίδια ημέρα όπου αλλού αποφασιστούν.
Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.