Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2018 
Αριθμ. Πρωτ.: 872 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. 

Εκφράζει επίσης την συμπαράσταση της και την αλληλεγγύη της σε όλους τους πολίτες της Αττικής που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγες ώρες. Η σκέψη μας είναι και στους ανθρώπους που έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία και δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή. 

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα μέτωπα των πυρκαγιών και θα συνεχίσουν να συνδράμουν με ότι μέσα και δυνάμεις διαθέτουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους αρμόδιους φορείς στην προσπάθεια να απαλύνουν τον πόνο των πολιτών στις πληγείσες περιοχές. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.