Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση

 Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, συμμετέχει στην απεργία-αποχή από την διαδικασία που αφορά στην «αξιολόγηση» σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ.

Όταν ο Δημόσιος Τομέας είναι απογυμνωμένος από εργαζόμενους και το σύνολο των υπηρεσιών είναι υποστελεχωμένο, όταν η επιλογή στις θέσεις ευθύνης καρκινοβατεί και η απευθείας ανάθεση καθηκόντων θέσεων ευθύνης από παρέκκλιση έχει γίνει ο μόνιμος κανόνας, όταν οι χρηματοδοτήσεις κάθε χρόνο μειώνονται, ακόμα και σε ιδιαίτερα κρίσιμους τομείς,  η εμμονή οποιασδήποτε κυβέρνησης στην εφαρμογή ενός διάτρητου συστήματος αξιολόγησης, η οποία παράλληλα θα παράγει και δυσμενή αποτελέσματα είναι επικίνδυνη.

Οι εργαζόμενοι δεν συναινούμε, δεν νομιμοποιούμε, δεν συμμετέχουμε.

Απέχουμε από κάθε διαδικασία «αξιολόγησης», για να διαφυλάξουμε το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών, για να αποτρέψουμε τις μισθολογικές ανισότητες και την λογική των «μπόνους», τις δυσμενείς υπηρεσιακές μεταβολές, τις απολύσεις, τον διαχωρισμό, την ομηρία και την διάσπαση των συναδέλφων.

Καταθέτουμε δήλωση συμμετοχής (συνημμένο σχέδιο) στην αποχή από την «αξιολόγηση» και την κοινοποιούμε στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, μέσα στις φετινές προβλεπόμενες προθεσμίες για την «αξιολόγηση»:

Από 2/5/2022 έως 27/5/2022 ο αξιολογούμενος καταθέτει την δήλωση αποχής από την αξιολόγηση.

Από 30/5/2022 έως 16/09/2022 καταθέτει την δήλωση αποχής από την αξιολόγηση ο αξιολογητής Α΄.

Από 19/09/2022 έως 31/10/2022 καταθέτει την δήλωση αποχής από την αξιολόγηση ο αξιολογητής Β΄.