Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

48ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. - Γ.Σ.Ε.Ε. - 10 και 11 Φεβρουαρίου

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ

(μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης δεν υπήρχε ανακοίνωση από ΠΟΕ-ΟΤΑ)

(Ανεξάρτητα βέβαια από όλα αυτά οφείλουμε να σχολιάσουμε για τις σπασμωδικές κινήσεις ΟΛΩΝ των συνδικαλιστικών φορέων ανακοινώνοντας απεργίες την προηγούμενη ημέρα το μεσημέρι).

48ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε.

Τριήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων με σαρανταοκτάωρη (48ωρη) Γενική Απεργία αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μεθαύριο, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και Συλλαλητήρια  σε όλη τη χώρα το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, πραγματοποιούν οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.

Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας. Αυτή η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να πάρει τέτοια μέτρα. Απαιτούμε την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου τώρα και της Συγκυβέρνησης που την υπηρετεί. Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Η Ε.Ε. της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί  τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά, αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή
5:00μμ