Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση σχετικά με την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

21/12/2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου έγινε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Πέραν των υπογραφών (που μας επέτρεψαν να συνεχίσουμε τη διαδικασία) η συνέλευση ήταν φτωχή σε παρουσίες.

Στη συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο απολογισμός δράσης και ο οικονομικός απολογισμός καθώς εκλέχτηκε και η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή και ένα αναπληρωματικό μέλος (Οικονομίδου Φωτεινή, Σταματίου Ασημίνα, Σίσκος Χρήστος και Χρυσανθακοπούλου Βασιλική). Επίσης προκηρύχτηκαν οι εκλογές, για την ανάδειξη του νέου 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, για τις 22 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Τρίτη.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2013.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα πρέπει, κυρίως οι νέοι, να βάλουν στην άκρη τις όποιες αναστολές τους και να θέσουν υποψηφιότητα, ώστε να υπάρξει μια νέα προσπάθεια και μια νέα δυναμική στο σύλλογό μας. Είμαστε ένας μεγάλος Σύλλογος με περισσότερα από 500 μέλη. Αν συζητήσουμε με τους συναδέλφους μας που εργαζόμαστε στο ίδιο πόστο θα μπορούν όλοι οι επιμέρους τομείς (νομικά πρόσωπα, καθαριότητα, εργατικό και τεχνικό προσωπικό, διοικητικοί, πράσινο, τεχνική υπηρεσία, οδηγοί κ.ο.κ) να βρουν την έκφρασή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι στην διάθεση όποιου θέλει να συνεισφέρει με τη συμμετοχή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η Ελπίδα είναι η μεγαλύτερη μας Δύναμη και η καλύτερη μας Αντίσταση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος

Αλέκος Βαρβέρης