Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Συλλογή και προσφορά αναγκαίων ειδών για το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, στο νέο γραφείο του Συλλόγου (Αγ. Γεωργίου & Φ. Λίτσα), μέχρι την Παρασκευή 14/02/14

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 
ΔΗΜΟΥ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στόχος του Συλλόγου μας είναι να εκφράζουμε μέσα από τους αγώνες μας, τις πρωτοβουλίες μας, τις εκδηλώσεις μας, την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη.
Να στηρίζουμε,  με τις δυνατότητες μας όποτε μπορούμε, εκτός από τους συναδέλφους και τις ανάγκες των υπόλοιπων συνανθρώπων μας, να δημιουργούμε προυποθέσεις συνεργασίας και αλληλοσυνεννόησης με την ευρύτερη κοινωνία.

Με αυτό το σκεπτικό ο Σύλλογος μας ήρθε σε επαφή με με το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, στο οποίο φιλοξενούνται 70 παιδιά ηλικίας από 2 εως 18 ετών και αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συλλέξουμε και να προσφέρουμε αναγκαία είδη, μεταχειρισμένα αλλά σε πολύ καλή κατάσταση (ρούχα, βιβλία, παιχνίδια), για την καλύτερη φροντίδα και διαβίωση αυτών των παιδιών. 

Να σημειώσουμε ότι το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα δεν λαμβάνει καμία απολύτως επιχορήγηση. Τα έσοδα του προέρχονται από τις μικρές ή μεγάλες δωρεές ιδιωτών ή φορέων.

Η συλλογή των παραπάνω ειδών θα γίνεται στο νέο γραφείο του συλλόγου μας (Αγ. Γεωργίου & Φ. Λίτσα) μέχρι την Παρασκευή 14.02.14.

Το Διοικητικό Συμβούλιο