Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Καλούμε όλους, να βρεθούμε την Τετάρτη 22/10 στις 10.00 π.μ. στο κατάστημα της Εισαγγελίας Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14) για να δηλώσουμε αποφασιστικά την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας στον Δήμαρχο Χαλανδρίου και στην συναδέλφισσα Δ/ντρια Διοικητικού Προσωπικού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε ο Δήμαρχος έχει κληθεί αύριο Τετάρτη  22/10/14 από την Εισαγγελία Αθηνών.

Το σχετικό έγγραφο αναφέρει «Κλήση υπόπτου για παροχή εξηγήσεων…. να εμφανισθεί ενώπιον μας προκειμένου να εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις σε υπόθεση για την οποία διενεργείται ποινική προκαταρκτική εξέταση, κατόπιν παραγγελία του Διευθύνοντος την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, σχετικά με ερευνώμενες αξιόποινες πράξεις απείθειας-παράβασης καθήκοντος»

 Όπως ενημερωθήκαμε σήμερα από την Διευθύντρια Διοικητικού Προσωπικού κλήθηκε και η ίδια να εξετασθεί αύριο Τετάρτη 22/10/14 από την Εισαγγελία Αθηνών.  Ο Σύλλογος μας από την αρχή έχει κινητοποιηθεί για την αποτροπή  των διαδικασιών της δήθεν αξιολόγησης και του επανελέγχου, των συμβάσεων, συσπειρώνοντας γύρω από τα αιτήματά μας ευρύτατη κοινωνική συμπαράσταση και την καθολική συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Ο νέος Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος από την αρχή της θητείας του στάθηκε δίπλα στον αγώνα μας προασπίζοντας τόσο τα αιτήματα μας όσο και την δημόσια υπόσταση και τον κοινωνικό ρόλο του Δήμου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη με την έκδοση εντολής προς τις υπηρεσίες να μην αποσταλούν στοιχεία ούτε για τον επιμερισμό ποσόστωσης ούτε και για τον επανέλεγχο των συμβάσεων. 
Αύριο είναι η μέρα που υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας στην εργασία, τον Δήμο και την λειτουργία του, τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας στον αγώνα μας.

Καλούμε όλους, να βρεθούμε αύριο στις 10.00 π.μ. στο κατάστημα της Εισαγγελίας Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14) για να δηλώσουμε αποφασιστικά την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας στον Δήμαρχο Χαλανδρίου  και στην συναδέλφισσα Δ/ντρια Διοικητικού Προσωπικού.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για ένα δημόσιο που υπηρετεί τους πολίτες του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η πρόεδρος

Σοφία Κορωναίου