Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση προς τους συναδέλφους που εργάζονται στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Χαλάνδρι 15/3/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ
ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συνεδρίαση του Δ.Σ.
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Γνωρίζουμε όλοι ότι αντιμετωπίζετε πολύ σοβαρά προβλήματα στην εργασία σας με πρώτο, αλλά όχι μοναδικό, το θέμα των εγκαταστάσεων. Έχουμε συνείδηση ότι το ζήτημα της υπηρεσίας καθαριότητας αποτελεί για όλους μας το σοβαρότερο πρόβλημα για το οποίο πρέπει Διοίκηση και εργαζόμενοι να κάνουμε ότι χρειαστεί για να λυθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Για την καλύτερη συνεννόηση μεταξύ των εργαζομένων ο Σύλλογος θα πραγματοποιεί συναντήσεις με τους εργαζόμενους στο χώρο δουλειάς για να συζητήσουμε μαζί τις ενέργειες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Για το σκοπό αυτό το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα γίνει στο χώρο του Κολυμβητηρίου την Τρίτη, 22/3/2011 και ώρα 11:30. Στη συνάντηση αυτή θα καλέσουμε και τον Γιατρό Εργασίας για θέματα ενημέρωσης.

Συναδελφική παράκληση.
Μέχρι να αντιμετωπιστούν όμως όλα αυτά τα προβλήματα μπορούμε να κάνουμε τα απολύτως απαραίτητα για να προστατεύσουμε την προσωπική μας υγεία και της οικογένειάς μας. Γι’ αυτό θεωρούμε πολύ σημαντικό να φοράτε το γιλέκο, τη μάσκα και τα γάντια την ώρα της εργασίας σας, κι’ αυτό όχι μόνο γιατί το λέει ο νόμος, κάτι το οποίο το γνωρίζετε, αλλά κυρίως γιατί έτσι προστατεύετε τον εαυτό σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δεν πρέπει να το καταλαβαίνουμε μόνο ως υποχρέωση, απέναντι σε νόμους και κανόνες, αλλά κυρίως να γίνει συνείδηση σε όλους ότι εργαζόμαστε για να ζήσουμε καλύτερα και όχι να θέτουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο.

                                                         
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος

Αλέκος Βαρβέρης