Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γενική Συνέλευση την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 στο Παλιό Δημαρχείο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
    Χαλάνδρι 18/9/2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ εγκαινιάζει έναν ακόμα κύκλο κινητοποιήσεων αρχή γενομένης με «συμβολική κατάληψη των Δημαρχείων» στις 19/9 και μάλιστα στο διάστημα 10 με 1 το μεσημέρι (!!). Μια «συμβολική κατάληψη» γρίφος για το ποιοί θα συμμετέχουν και πως, που πρακτικά θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα μεταξύ μας από αυτά που πάει να «λύσει». Είμαστε πάλι μπροστά σε μια από τα ίδια, με την απόλυτη αδιαφορία για το τι συμβαίνει πραγματικά στους Δήμους, στη βάση δηλαδή του κινήματος.

Εμείς πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο αυτή η κατάσταση με αποφάσεις από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όταν μάλιστα γνωρίζουμε ότι το κόστος αυτών των αποφάσεων δεν το επωμίζονται αυτοί που τις παίρνουν.

Σταθμίζοντας την κατάσταση και πιστεύοντας ότι οι όποιες κινήσεις μας δεν μπορεί να είναι απόφαση του Δ.Σ, καλούμε τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 13:00 στο Παλιό Δημαρχείο για να συζητήσουμε τόσο τη συμμετοχή μας στην πανελλαδική απεργία στις 26/9 όσο και τη δράση μας το επόμενο διάστημα.

Επίσης θα μοιράσουμε την Τετάρτη 19/9 ένα κείμενο στους Δημότες σχετικά με την επικείμενη απεργία και τη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλουμε.

Όλοι κατανοούμε ότι η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση είναι καθοριστική για ότι αποφασίσουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Αλέκος Βαρβέρης
Ο Γραμματέας

Γιώργος Ανδρεδάκης