Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Βιωματικό σεμινάριο για την καταπολέμηση της Άσκησης Βίας Ενάντια στις Γυναίκες, στο Χώρο Εργασίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων συνεχίζει τον κύκλο επιμορφωτικών προγραμμάτων «Αντιμετώπιση & Καταπολέμηση των Διακρίσεων λόγω Φύλου», με το βιωματικό σεμινάριο για την καταπολέμηση της Άσκησης Βίας Ενάντια στις Γυναίκες, στο Χώρο Εργασίας.

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει η Δρ Παζιώνη-Καλλή Κατερίνα, η οποία επιμελήθηκε επιστημονικά τη γενικότερη οργάνωση των συγκεκριμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων, διαθέτει επίσης πολυετή εμπειρία από τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Δήμο Χαλανδρίου, όπως τα «θεματικά» Φεστιβάλ Ρεματιάς/ επιστημονικές διαλέξεις/ σεμινάρια για τον πολιτισμό/ πολιτιστικά προγράμματα στα δημόσια σχολεία Χαλανδρίου/ επιστημονικές έρευνες για τον πολιτισμό κ.α. (κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο), είναι Διδάκτωρ Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών και Research Fellow του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, καθώς και ειδική Σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Το βιωματικό σεμινάριο θα απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα:

- Τι συνιστά άσκηση βίας κατά των γυναικών στον επαγγελματικό χώρο;
- Πώς αντιλαμβανόμαστε τη βία κατά των γυναικών στον επαγγελματικό χώρο;
- Πώς μπορούμε να καταπολεμήσουμε ανάλογα φαινόμενα;

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή, 7 Μαρτίου 2014(παραμονή της Ημέρας της Γυναίκας), ώρα 5 μμ, στη διεύθυνση:Παπάγου 7, Χαλάνδρι - Συμβουλευτικό Κέντρο  Δήμου Χαλανδρίου