Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της σε Δημοτικούς Υπαλλήλους που δικάζονται

ΠΟΕ-ΟΤΑ
Εκτελεστική Επιτροπή   

 Αθήνα, 17 Μαρτίου 2014

    Αριθμ. Πρωτ.: 276


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράσταση  και την αλληλεγγύη της στους Δημοτικούς Υπαλλήλους Αρβανίτη Σαράντη,  Κυρατζόπουλο Θωμά και στο Δάσκαλο Αγαπητό Θανάση που δικάζονται στις 2 Απριλίου 2014, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνάδελφοί μας, ενώ είχαν αθωωθεί πανηγυρικά, διώκονται για μια ακόμη φορά επειδή συμμετείχαν στη κινητοποίηση ενάντια στην Ελληνογερμανική φιέστα αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Γερμανού τοποτηρητή στην Ελλάδα Γ. Φούχτελ, στη Θεσσαλονίκη, το Νοέμβριο του 2012.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης μέσα από διώξεις συνδικαλιστών, εργαζομένων σε συνδυασμό με την καταστολή και το ξυλοδαρμό όποιου αγωνίζεται για να διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα στη δουλειά του, δεν μας φοβίζει, δεν μας πτοεί.

Η Δικαιοσύνη αντί να αναζητεί τους υπαίτιους της εξαθλίωσης, της φτώχειας και της ανεργίας ασκεί έφεση και ξαναστέλνει στις δικαστικές αίθουσες αγωνιζόμενους, αθωωμένους εργαζόμενους.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥN… ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ…

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.               

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος

Θέμης Μπαλασόπουλος
Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Τσούνης