Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους συναδέλφους Σχολικούς Φύλακες να λάβουν μέρος και να δώσουν δυναμικό παρόν στην 24ωρη απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, στην Πλατεία Κλαυθμώνως, στις 11.00 το πρωί.

ΠΟΕ-ΟΤΑ
Εκτελεστική Επιτροπή

Αθήνα, 8 Ιουλίου 2014
Αριθμ. Πρωτ.: 742
   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλους τους συναδέλφους Σχολικούς Φύλακες  να λάβουν μέρος και να δώσουν δυναμικό παρόν στην 24ωρη απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014, στην Πλατεία Κλαυθμώνως, στις 11.00 το πρωί.

Συνάδελφοι,

Ένας χρόνος πέρασε από την ψήφιση του Νόμου 4172/2013 και την άδικη οριζόντια κατάργηση του κλάδου των Σχολικών Φυλάκων, ένας χρόνος γεμάτος αγώνες (διαμαρτυρίες, καταλήψεις, πεζοπορίες, μηχανοκίνητες πορείες) τους οποίους συνεχίζουμε με το ίδιο σθένος.
Είναι σημαντικό σε αυτή την απεργία, επετειακή για τους Σχολικούς Φύλακες, να δείξουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί, παλεύουμε, αγωνιζόμαστε και δεν θα σταματήσουμε μέχρι την τελική δικαίωση.
Η καρδιά του κέντρου αγώνα των Σχολικών Φυλάκων  χτυπά στο Υπουργείο Οικονομικών στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, τους διαθέσιμους καθηγητές και όλους τους κλάδους που θίγονται από αυτή την άδικη πολιτική και που όλο αυτό το διάστημα παλέυουμε πλάϊ-πλάϊ.
Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση εντείνει τις επιθέσεις της εναντίον των εργαζομένων, η απάντηση που θα πρέπει να λάβει, να είναι καθολική.

Λέμε όχι στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις εργαζομένων, ζητάμε κατάργηση της απαράδεκτης «συγκριτικής αξιολόγησης», απορρίπτουμε το νέο μισθολόγιο που μεθοδεύει νέες μειώσεις μισθών.

Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε!!!


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος                                              Γιάννης Τσούνης