Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 4/6 - ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και με προηγούμενη ανακοίνωση του συλλόγου, μετά την μικρή «προεκλογική» παράταση, θα ξεκινήσει στο  τέλος του Ιουνίου η έναρξη της διαδικασίας «αξιολόγησης» των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Με αυτού του είδους την «αξιολόγηση», οι εργαζόμενοι θα κατανέμονται αναγκαστικά  σε «άριστους» 25%, «μέτριους» 60% και τουλάχιστον το 15% θα κρίνονται ως «ακατάλληλοι», με προφανή τον κίνδυνο, υπό αυτά τα υποχρεωτικά αποτελέσματα, να οδηγηθούμε σε απολύσεις και μείωση των δημόσιων κοινωνικών δομών.

Οι συνάδελφοι διευθυντές και προϊστάμενοι θα υποχρεωθούν να αξιολογήσουν βάσει των ποσοστών, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πειθαρχικά παραπτώματα.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι αυτός ο τρόπος «αξιολόγησης», είναι ένας έμμεσος τρόπος διάλυσης του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας τρόπος διάσπασης της ενότητας των εργαζομένων και εκβιασμού συνειδήσεων, μια ανθρωποφαγία χωρίς τέλος.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους την Τετάρτη 4 Ιουνίου ώρα 20.00 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα θέσουμε σε συζήτηση το αίτημά μας να ληφθεί απόφαση η οποία  θα  δηλώνει την αντίθεση του Δήμου Χαλανδρίου στη δήθεν «αξιολόγηση»  (Ν 4250/14) και απαίτηση για την απόσυρσή του.

                                                                  Το   Δ. Σ.