Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Κάλεσμα όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν στο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, στις 6.30 το απόγευμα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος

ΠΟΕ-ΟΤΑ
Εκτελεστική Επιτροπή

                                                                                                                            Αθήνα, 3 Ιουνίου 2014
                                                                                                                            Αριθμ. Πρωτ.: 540        

Προς:                            
Συλλόγους-Μέλη          
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.         

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 – 6.30 μ.μ. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ-ΑΘΗΝΑ


Συνάδελφοι,

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, στις 6.30 το απόγευμα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Το Συλλαλητήριο πραγματοποιείται για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας και να ενισχύσουμε τον αγώνα υπεράσπισης του δικαιώματος στην εργασία που δίνουν εκατοντάδες συνάδελφοί μας τους τελευταίους μήνες που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας-απόλυσης.

Με τη συμμετοχή μας εκφράζουμε την απόφασή μας για τη συνεχή δράση μας για την ανατροπή των πολιτικών των μνημονίων που μοναδικό στόχο έχουν τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και το ξεπούλημά τους.

Μετά το Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Υπουργείο Οικονομικών (Καρ. Σερβίας 10-Αθήνα), όπου οι «ηρωικές» καθαρίστριες συνεχίζουν τον αγώνα τους για την επαναπρόσληψή τους μετά και τη δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στην Πλατεία Συντάγματος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος                                              Γιάννης Τσούνης