Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ενέργειες του Συλλόγου σχετικά με το φλέγον θέμα της διαδικασίας έναρξης της υποτιθέμενης «αξιολόγησης» του προσωπικού

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Σχετικά με το φλέγον θέμα της διαδικασίας έναρξης της υποτιθέμενης «αξιολόγησης» του προσωπικού ο Σύλλογος βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα για την ακύρωση και πλήρη κατάργησή της.

Ήδη, είμαστε από τους πρώτους Συλλόγους στη χώρα που εξασφάλισαν την ομόφωνη συμφωνία του Δημοτικού Συμβουλίου αντίθεσης στην «αξιολόγηση» και συμμετοχής του Δήμου σε αυτή.

Ακολουθεί αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες του Συλλόγου το τελευταίο διάστημα σχετικά με το θέμα αυτό

3.6.2014 Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου. Ολοκλήρωση συλλογής των υπογραφών κατά της αξιολόγησης  την Τετάρτη 4.6.2014.

4.6.2014 Παράσταση του συλλόγου μας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  και λήψη ομόφωνης απόφασης μετά το αίτημα μας η οποία δηλώνει την αντίθεση του Δήμου Χαλανδρίου στην δήθεν «αξιολόγηση» και την απόσυρση του σχετικού Νόμου (η απόφαση σας έχει ήδη σταλεί).

5.6.2014 Από την επόμενη κιόλας μέρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έως και σήμερα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο  αξιώνοντας την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημ. Συμβουλίου και έκδοση «εντέλεστε» του Δημάρχου προς τον Γενικό Διευθυντή. Δυστυχώς με ευθύνη του Δημάρχου αυτό έως σήμερα δεν έχει γίνει.

22.6.2014   Συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Σίμο Ρούσσο (θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση-ενημέρωση με τα θέματα που συζητήθηκαν)

24.6.2014  Συνεδρίαση μελών του Δ.Σ. του συλλόγου για την λήψη απόφασης σχετικά με τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων

25.6.2014  Συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου με τον Δήμαρχο κ. Κουράση, τον Γενικό Διευθυντή κο Μπαμπανιώτη και το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ.Ρούσσο σχετικά με την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στην «δήθεν αξιολόγηση»

Σήμερα Παρασκευή 27/6 από τις 8.00 π.μ, κατάληψη του γραφείου προσωπικού ώστε να μην αποσταλεί κανένα στοιχείο που αφορά  στην εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τον επανέλεγχο της μετατροπής συμβάσεων αορίστου χρόνου (Αρ..Πρωτ.:ΔΙΠΙΔ/Β2/Δ/259/οικ.15044/16-6-2014)

30.6.2014 καταληκτική ημερομηνία αποστολής στοιχείων της ποσόστωσης που αφορά στην αξιολόγηση καθώς και των στοιχείων που αφορούν στις συμβάσεις που έχουν μετατραπεί σε αορίστου χρόνου. Πραγματοποιούμε καταλήψεις από την έναρξη του ωραρίου στα γραφεία Προσωπικού, Δημάρχου και Γενικού Διευθυντή για να εμποδίσουμε την αποστολή οποιουδήποτε σχετικού εγγράφου.

30.6.2014 Γενική Συνέλευση για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τον συντονισμό των κινητοποιήσεων μας. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Π.Δ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στις 13.30

Θα σας ενημερώνουμε  με σχετικές ανακοινώσεις ανάλογα με την ροή των εξελίξεων και τις οδηγίες της Ομοσπονδίας

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ