Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Ο Σύλλογος εργαζομένων προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Χαλάνδρι 30-10-2017
Αρ. Πρωτ. 16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ του Συλλόγου εργαζομένων προκηρύσσει για την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 8:00 π.μ. ως τις 12:00 μ.μ. προκειμένου να παραστούν οι συνάδελφοι στη δίκη του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και της συναδέλφου – τότε Δ/ντριας Προσωπικού – Στέλλας Μπακόλα, για το «εντέλλεσθε» του Δημάρχου ώστε να μη δοθούν στοιχεία για τον έλεγχο των φακέλων εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου.

Ως Δ.Σ. στηρίζουμε κινήσεις και πολιτικές πράξεις που τάσσονται ενάντια σε αποφάσεις των κυβερνήσεων που καταπατούν εργασιακά δικαιώματα και στοχεύουν στη διάλυση του δημοσίου τομέα. 

Συμπαραστεκόμαστε στον Δήμαρχο και στη συνάδελφο που αρνήθηκαν να γίνουν συνένοχοι στις χιλιάδες απολύσεις που σχεδίαζε η τότε κυβέρνηση.

Συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε για την προάσπιση του δημοσίου χαρακτήρα των υπηρεσιών, την κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και τη βελτίωση των δομών του δημοσίου. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Συνάδελφοι,

Προκειμένου οι υπάλληλοι του Δήμου μας να παρευρεθούν και να συμπαρασταθούν στον Δήμαρχο και στη συνάδελφο Στέλλα Μπακόλα στη δίκη τους την 1η Νοεμβρίου, η Διοίκηση θα διαθέσει δύο (2) λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας.

Το ένα θα ξεκινήσει από το Κτήμα στις 8.00 π.μ. και το άλλο από το κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου την ίδια ώρα.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου